Copha modeure

Forretningsbetingelser

Betaling

Vi modtager betaling med Visakort, Mastercard, Dankort og bankoverførsel. For store ordrer over 1000 kr forbeholder vi os retten til at kræve forudbetaling via bank.

Priser

Alle priser opgivet i i danske kroner og er inkl. moms

Levering

Vi leverer gratis Worldwide

Fortrydelsesret

Alle køb kan fortrydes i op til 14 dage efter at de er modtaget. Herefter har du yderligere 14 dage til at fremsende varen til os.

Returneringsadresse oplyses inden returnering da vi ikke har lager på forretningsadressen. Returneres varer til den forkerte adresse vil det forlænge for hvor hurtigt vi kan refundere penge eller sende nye varer retur.

Ved fortrydelse tilbagebetaler vi det indbetalte beløb inden for 14 dage efter vi har modtaget varerne retur. Dog skal du selv sørge for returneringen.

Du har mulighed for at fortryde købet efter brug af varen. Dog hæfter du som forbrugeren for en eventuel værdiforringelse, hvis du har testet varen på anden vis, end hvad der normalt er tilladt i en forretning. Manglende original emballage, eller beskadiget emballage forringer også værdien af varen, så sørg for at pakke returvarerne forsvarligt, med original emballage.

Defekte varer

Du skal ved modtagelsen kontrollere at varen ikke er behæftet med fejl, og kontakte os inden for to dage efter modtagelsen hvis uheldet alligevel skulle være ude. Vi bytter så med en ny vare.

Returneringsadresse oplyses inden returnering da vi ikke har lager på forretningsadressen. Returneres varer til den forkerte adresse vil det forlænge for hvor hurtigt vi kan sende nye varer retur.

Reklamationsret

Du har 2 års reklamationsret på vores varer.

Indkøbskurv

0 varer i kurv
Til betaling >

Levering

Ordrer afsendes 1-3 hverdage efter bestilling.
Alle ordre sendes med PostDanmark.
- Pris for levering: 0 kr.

Betaling

Betalinkskort